Lakkering av bil

Har du fått en ripe i lakken, eller har lakken på bilen blitt slitt opp? Skadesenteret Sogn AS holder til i Kaupanger, og tilbyr billakkering av høy faglig kvalitet.


Kompetanse i alle ledd


Vi tror oppskriften på fornøyde kunder er en god kombinasjon av kvalitetsprodukter, faglig kompetanse og god service. Våre lakkerere har lang erfaring innenfor sitt felt, og sitter dermed på kompetansen som kreves for å utføre arbeid med høy presisjon og av høy kvalitet.


Vår lakkavdeling har et lakkanlegg som oppfyller myndighetens miljøkrav. Vi benytter lakkmerket Glasurit ved lakkering. Glasurit er en av verdens fremste produsenter av billakksystemer, og en foregangsaktør når det kommer til miljøvennlige lakkprodukter.


Vår lakkforberedningsboks kan romme et helt vogntog, og brukes for å klargjøre bilen for lakkering. Her sliper, sparkler og eventuelt sandblåser vi, så vi får en glatt og jevn overflate å jobbe med. Dermed sikrer vi at resultatet blir best mulig. Etter grunnbehandlingen sprayes lakken på i en av våre to lakkbokser.


Leiebil som ekstra service ved lakkering av bil


Vi i Skadesenteret Sogn AS er svært opptatt av at billakkeringen skal utføres på en profesjonell måte. Samtidig ønsker vi at prosessen skal oppleves smidig for deg som kunde. Har du behov for et midlertidig kjøretøy mens arbeidet på bilen din utføres, ber vi om at du gir beskjed om dette ved bestilling. Da sørger vi for at en leiebil står klar til deg når du leverer inn bilen.


Lakk og karosseri i Sogn


Skadesenteret Sogn AS leverer et komplett servicetilbud til deg med behov for bilverksted i indre Sogn. I tillegg til å utbedre lakkskader, reparerer vi også alle typer skader på karosseri og ruter, på alle bilmerker. Vi ønsker å være ditt foretrukne bilverksted, uavhengig av type skade, skadeomfang og servicebehov. Les mer om tjenestene vi tilbyr her.


Om du ønsker å bestille lakkering av bil, eller har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Skadesenteret Sogn.