Informasjon om oss

Skadesenteret Sogn AS ble etablert i 2003, som et samarbeid mellom to av de største bilforhandlerne i Sogn, Toyota Sogn og Berge & Co. Med vårt velutstyrte verksted på Kaupanger i Sogn, er vi totalleverandør innen reparasjon ved skader på bil.

 

Hos oss har vi 14 kompetente og erfarne ansatte, som alle gjør sitt ytterste for at Skadesenteret Sogn AS skal være det beste valget når du trenger bilverksted for reparasjon av skader i Sogn.

Vi utfører alle typer reparasjoner

I tillegg til kundesenter har vi egen opprettingsavdeling og lakkavdeling. Dermed tar vi hele reparasjonsprosessen, fra start til slutt. Vi utfører alle typer bilreparasjoner, samt skift av glass, plastreparasjon og taksering av skader. Skadesenteret Sogn AS er godkjent for reparasjon av alle bilmerker.


Smidig håndtering når uhellet er ute

Det er viktig for oss at våre kunder skal føle seg godt ivaretatt. Vi fokuserer derfor på tydelig kommunikasjon med kunden. Å pådra seg en bilskade er i utgangspunktet en kjedelig opplevelse, og vi ønsker at håndteringen skal oppleves mest mulig smidig og problemfri. Derfor er vi blant annet behjelpelige med utfylling av skademeldingsskjema, samt organisering av leiebil i tiden bilen er inne hos oss.


Vår tjenesteportefølje omfatter alt fra reparasjon ved bilskade til service på klimaanlegg og hjulstillingskontroll. Mer detaljert informasjon om våre tjenester finner du her.


Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller dersom du har spørsmål.