Kontakt

Skadesenteret Sogn AS

    Skarpeteigvegen 1,

      6854 Kaupanger

   +47 57 62 70 60

  post@skadesenteretsogn.no

Kontakt oss

Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet under.

Et veletablert bilverksted i Sogn

Ser du etter et bilverksted i Sogn? Skadesenteret Sogn AS er det trygge valget når du trenger et bilverksted i Sogn. Vi tilbyr et komplett sett av løsninger gjennom egen opprettingsavdeling og lakkavdeling. Vi kan derfor ta hånd om alle bilskader på vårt bilverksted i Sogn. I tillegg til utbedring av bilskader kan vi dessuten utføre reparasjon eller skift av bilglass, plastreparasjon samt taksering av skader. Med andre ord kan vi på vårt bilverksted i Sogn tilby et bredt knippe av løsninger som dekker de aller fleste behov på området.


I øyeblikket kan vi med 12 kvalifiserte medarbeidere by deg velkommen her på vårt bilverksted i Sogn. Dette er fagfolk med solide kompetanser innen deres respektive fagområder, og med lang fartstid i bransjen kan du alltid forvente løsninger over vanlig standard her hos oss.

Som en aktør med høy yrkesstolthet er det naturlig for oss at vi holder vår kunnskap kontinuerlig oppdatert og prioriterer kundeservice høyt. Vi strekker oss med andre ord så langt som mulig for å imøtekomme alle dine ønsker og behov her på vårt bilverksted i Sogn.


Vi tilbyr leiebil

Dersom du har vært utsatt for et biluhell eller av en annen grunn trenger til en større biloppretting på vårt bilverksted i Sogn, kan vi i slike situasjoner tilby leiebil. Dette gjør at du enkelt kan opprettholde en normal hverdag samtidig som at vi gjør jobben vår. Dersom dette er noe du ønsker er det bare å si i fra til oss.


Vårt kompromissløse fokus på kvalitet har bidratt til vår store portefølje av fornøyde kunder. Mange setter pris på vår evne til å levere prikkfrie resultater til tiden - andre legger vekt på våre hyggelige priser som vi tilbyr her på vårt verksted i Sogn.

Har du spørsmål vedrørende hva vårt bilverksted i Sogn kan gjøre for deg er det bare å kontakte oss på enten mail eller telefon.