Vi utfører oppretting av bilskade

Har bilen din blitt utsatt for steinsprut, eller du kanskje vært involvert i en bilulykke? Skadesenteret Sogn AS tilbyr oppretting av bilskader etter de beste standarder. Velger du å la oss utbedre din bilskade, kan du forvente et resultat av høy kvalitet.


Profesjonelle løsninger utført av kompetente fagfolk


Profesjonelle løsninger har alltid vært vårt varemerke. Enten bilen din har små bulker eller mer omfattende skader, kan du stole på at utbedringen utføres av kompetente fagfolk. Vi avdekker selv de minste riper, slik at du får tilbake en strøken bil.


Vårt skadesenter bruker avansert og moderne utstyr, fra anerkjente leverandører. Dermed kan vi utføre korrekt og effektiv utbedring, uten teknologiske begrensninger.


Vi sørger for leiebil mens du venter


Ved mer omfattende reparasjoner som tar litt tid, trenger man gjerne å kunne kjøre bil i mellomtiden. Vi sørger for at du får en leiebil til disposisjon under tiden bilen er inne til reparasjon. Dermed kan du fortsette hverdagen som normalt, så tar vi hånd om bilskaden.


Omfattende portefølje av fornøyde kunder


Vårt fokus på profesjonalitet og kundeservice, har bidratt til en omfattende portefølje av fornøyde kunder og gjort oss til en anerkjent aktør i bransjen. Du kan med andre ord føle deg trygg på at din bil er i de beste hender her hos oss - uavhengig av skadens omfang.

Har du spørsmål vedrørende bilskade? Kontakt oss gjerne på mail eller telefon eller kom innom for et pristilbud