Klimaanlegg

Skadesenteret Sogn AS tilbyr kontroll og fylling av klimaanlegg på vårt verksted i Kaupanger i Sogn. Vi utfører både service og reparasjoner på både nye og gamle klimaanlegg for bil.


Regelmessig service øker klimaanleggets levetid


Klimaanlegget renser og tørker luften som kommer inn i bilens kupè. Når anlegget er i god stand, bidrar dette til et bedre miljø inne i bilen. Klimaanlegget er utsatt for mye regelmessig slitasje, og vil med tiden svekkes. Uten rett vedlikehold, vil anlegget etter hvert bruke mer drivstoff, og ha et høyere utslipp av skadelige avgasser.

Skadesenteret Sogn AS anbefaler at du får utført en sjekk av ditt klimaanlegg hvert andre år. Med regelmessig service, vil levetiden på anlegget økes betraktelig.


Klimaanlegg i dårlig stand kan gi vond lukt i bilen


Dersom du opplever vond lukt i bilen, kan dette være et tegn på at det er nødvendig å rense klimaanlegget. Anleggets kanaler utsettes for mye vanndamp, og det vil dermed skapes et godt miljø for blant annet bakterier og soppsporer. Vi sørger for rens av ditt klimaanlegg, slik at ubehagelig lukt og helseskadelige bakterier forsvinner.


La oss utføre service på ditt klimaanlegg


Skadesenteret Sogn AS har lang erfaring med service på klimaanlegg, og er derfor godt rustet til å ta hånd om din bil. Vi utfører alt fra enkel service, til mer kompliserte reparasjoner og feilsøking av klimaanlegg som ikke virker.


Ønsker du mer informasjon om service og reparasjon av klimaanlegg på bil? Kontakt oss gjerne i dag.