Taksering av bilskade

Skadesenteret Sogn AS utfører taksering av bilskade etter trafikkuhell. Vi takserer alle typer bilskader, uavhengig av omfang, både for privatpersoner, bedrifter og forsikringsselskaper.


Vi takserer alle typer bilskader


Vi gjør det enkelt for deg når uhellet først har vært ute. Du trenger bare å fylle ut skademeldingsskjema og opplyse om skadenummer når du kommer inn med bilen, så tar vi det formelle rundt taksering direkte med ditt forsikringsselskap.


Uavhengig av omfanget på skaden, er du velkommen til vårt komplette skadesenter i Sogn for en taksering. Vi tar gjerne en prat om eventuelle utbedringer, og setter om ønskelig opp et uforpliktende pristilbud. Les mer om våre tjenester her.


Bytt bilglass når du får skaden taksert


Har du fått skader på en av glassrutene på bilen, anbefaler vi at du skifter den så raskt som mulig. En sprukken rute forringer ikke bare bilens verdi, men er en trafikkrisiko både for deg selv og andre bilister. I tillegg til at det hemmer sikt på veien, kan en sprukket frontrute få store konsekvenser ved en kollisjon. Dette bør derfor tas tak i på et tidlig stadie.


Skadesenteret Sogn AS skifter gjerne dine skadede ruter, når vi har bilen inne for taksering.

Ønsker du mer informasjon om taksering av bilskade. Kontakt oss gjerne.