Vi tilbyr reparasjon av bilskade

Vi er det lure valget når du trenger å reparere bilskade. Vi råder over avansert og moderne verksted som utfører alt innen oppretting og lakk. Vi kan reparere bilskade etter de høyeste standardene slik at du slipper hodebryet som kommer av middelmådige løsninger og kjapt venstrehåndsarbeid. Vi tilbyr høyt kompetansenivå i forbindelse å reparere bilskade, og med vår lange fartstid i bransjen vet vi hvilke løsninger som gir de beste resultatene. Hvert oppdrag krever sin egen tilnærming, og med vår erfaring og spisskompetanse kjenner vi til de ulike utfordringene som kan oppstå i forbindelse med å reparere bilskade. Dette gjør at vi jobber effektivt og kan holde kostnadene nede.


Å reparere bilskade kan bety alt fra riper i lakken til omfattende karosseriskader etter kollisjon. Uansett om det dreier seg om skader på lakken, karosseriet eller glasset kan vi sørge for å reparere bilskade etter de høyeste standardene. Vi benytter utelukkende produkter og verktøy fra nøye utvalgte leverandører. Dette bidrar til prikkfrie resultater - hver gang.


Vi har høy yrkesstolthet

Vårt bilverksted preges av en høy yrkesstolthet. Dette kommer blant annet til uttrykk gjennom vår kontinuerlig oppdaterte kunnskap og vårt store fokus på kundeservice. Blant annet kan vi sørge for leiebil når vi skal utbedre skadene for deg. Dette gjør at du kan opprettholde en normal hverdag, mens bilen din blir tatt godt hånd om på verkstedet vårt. Gi oss gjerne beskjed i forveien, dersom dette er noe du ønsker.


Har du særlige ønsker og behov i forbindelse med å reparere bilskade kan vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg.


Ta gjerne kontakt på enten mail eller telefon dersom du har spørsmål vedrørende å reparere bilskade.