Lakkering etter bilskade

Skadesenteret Sogn AS tilbyr lakkering av bil etter skade, ved vårt verksted i Sogn. Vi har lang fartstid i bransjen, og utfører lakkjobber med høy presisjon og faglig kompetanse.


Lakkskader bør utbedres umiddelbart


Det er flere grunner til at det er fornuftig å lakkere over ved bilskade. Ved salg av bil er for eksempel det estetiske uttrykket viktig. Selv om det kun er snakk om en liten ripe i lakken, kan verdien på bilen reduseres betraktelig. En liten ripe kan også være starten på større rustproblemer. Å lakkere bilen umiddelbart etter en bilskade, bør derfor være et åpenbart valg.


La oss fikse skadene på din bil

Skadesenteret Sogn AS har lang erfaring med lakkering av biler, og du kan stole på at du vil få et resultat av høy kvalitet. Vår lakkavdeling tilfredsstiller myndighetenes krav til indre og ytre miljø, og består av en stor lakkforberedningsboks og to lakkbokser.


Til alle våre oppdrag benytter vi lakkmerket Glasurit. Dette er en av de fremste produsentene av billakk, og et av de mest miljøvennlige merkene på markedet.


Vi ordner leiebil mens du venter

Trenger du en midlertidig bil mens vi utbedrer skaden på ditt kjøretøy? Gi beskjed ved bestilling av time, så ordner vi en leiebil du kan ha mens bilen er inne til reparasjon.

Ønsker du mer informasjon om lakkering etter bilskade? Kontakt oss via e-post eller telefon for en uforpliktende prat.