Skader fra steinsprut

Skader som følge av steinsprut kommer ofte når du minst venter det. Steinsprut kan være irriterende, men det er ingen grunn til å fortvile. Vi hos Skadesenteret Sogn ordner din rute med skade som følge av steinsprut effektivt og kostnadsfritt gitt at bilen er kasko eller delkasko-forsikret, uansett bilmerke og modell.


Som regel kan skader fra steinsprut repareres uten at frontruten må utskiftes. Faktisk vil en reparasjon av steinsprut gjøre frontruten like sterk som den var innen skaden oppsto. Venter du derimot lenge med å gjøre noe med skade fra steinsprut kan det utvikle seg til å bli en sprekk, skjer dette i fart mens du kjører kan sikkerheten settes i fare. Frontruten er en viktig bestanddel av bilens struktur, selv kollisjonsputen på passasjersiden er avhenging av frontruten når den skal utløses. Venter du til ruta sprekker må du betale en egenandel, så vi anbefaler å komme med din steinsprut-skade spesielt på ruter så fort du har anledning.


Vi er spesialister på steinsprut

Plasseringen og størrelsen på skaden som følge av steinsprut er avgjørende for om ruten må skiftes ut eller om vi kan foreta en reparasjon. Stol på våre fagfolk, vi kan bedømme hvor vidt steinsprut-skaden kan la seg fikses med en reparasjon eller om hele ruten må skiftes ut. Vi har også solid kompetanse på utretting av bulker og lakkering dersom steinsprut har gjort karrosseriet ødelagt.


Har du spørsmål angående steinsprut er du velkommen til å kontakte oss hos Skadesenteret Sogn, vi står klare til å hjelpe deg.