Bilverksted Sogn

Skadesenteret Sogn AS' bilverksted består av tre avdelinger. Gjennom egen opprettings- og lakkavdeling, samt kundesenter, har vi mulighet til å tilby et komplett servicetilbud til deg som har behov for bilverksted i indre Sogn.


Skader håndteres i vår opprettingsavdeling


I vår opprettingsavdeling utfører vi utbedring av de fleste typer bilskader. Her har vi moderne utstyr og hjelpemidler, nøye utvalgt for at vi skal kunne håndtere alle typer oppdrag. Dette gjør også at du kan være sikker på at din bil er i de beste hender hos oss.


På avdelingen jobber 7 erfarne opprettere, som alle strekker seg langt for å oppfylle kundenes krav til profesjonalitet og kvalitet på utført jobb.


Les mer om oppretting av bilskade her.


Lakkavdeling med miljøvennlige lakkprodukter


Lakkering av kjøretøy foregår i vår lakkavdeling. Denne avdelingen holder høy standard, og oppfyller myndighetenes krav til indre og ytre miljø. Til oppdrag som innebærer lakkering av kjøretøy, har vi i 2019 satt inn ny lakkboks og  forarbeidssoner for å kunne nytte dei mest moderne produkta og arbeidsmetodane innen lakkering .


Vi benytter det anerkjente lakkmerket Glasurit til lakkering av biler hos oss. Dette er en av de fremste produsentene av billakk, og også en foregangsaktør når det kommer til fremstilling av miljøvennlige produkter.


Les mer om lakkering av bil hos oss her.


Kundemottaket tar seg av det administrative


Kundemottaker, og vårt ansikt utad, er Martin. Hos Martin avtaler du taksering av kjøretøyet, og bestiller time for reparasjon.


Skulle du ha behov for leiebil mens din bil er inne til reparasjon, er det også kundemottaket som tar seg av dette. Gi beskjed når du bestiller time for reparasjon, så står leiebilen klar når du leverer bilen din hos oss.


Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om våre tjenester eller avdelinger? Ta kontakt med oss i dag.