Biloppretting hos Skadesenteret Sogn

Vi kan stå for biloppretting om du vært ute for en bilulykke eller på et annet vis fått bulker eller riper i lakken. Vi kan hjelpe deg med alle typer skader, fra den minste ripe til nær totalhavari. Med høyt kvalifiserte ansatte innen biloppretting, både for karosseri og lakkering, kan du trygt overlate bilen din i våre hender.


Høy faglig kvalitet innen biloppretting er en selvfølge hos oss i Skadesenteret Sogn. Standarden satt av bilprodusentene følges med selvfølgelighet, så uansett bilmerke og modell kan du henvende deg til oss for å få utført en biloppretting.


Biloppretting av høy kvalitet

Våre ansatte har lang erfaring innen biloppretting, og utfører jobben raskt og effektivt. Vi har seks dyktige faglærte hos oss som arbeider med biloppretting, og vi benytter oss av topp moderne hjelpemidler slik at du kan få den hjelpen du har bruk for - når du trenger den. Vi setter vår ære i å tilby kundene den best utførte jobben på biloppretting, hvilket vi gjør med stor yrkesstolthet og høy kvalitet. Vår høye kvalitet gjør av vi er medlemmer av bilbransjeforbundet.


Har du spørsmål om biloppretting er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss hos Skadesenteret Sogn.